Koulutuksen sisältö

Sähkö- ja Hybridiajoneuvot yleistyvät luoden uusia mahdollisuuksia liikkumiseen ja kuljettamiseen. Mekaanikoille ja korjaamon henkilökunnalle tämä asettaa uusia vaatimuksia ylläpitää turvallisia toimintatapoja ja valmiuksia toimia oikein onnettomuustilanteessa.

Kurssin jälkeen sinulla on tiedot arvioida omaa osaamistasi ja toimia turvallisesti. Hyvillä perustiedoilla mallikohtaisten ratkaisujen ymmärtäminen on helpompaa ja turvallista. Aktiivisesti toimien ja kehittäen, sekä muita opastaen, toimit oikein ja edistät yrityksen sähköturvallisuuskulttuuria. Koulutuksessa kyse on liikkuvan kaluston sähkötyöturvallisuudesta.

Sisältö:

– Sähköturvallisuuteen liittyvä lainsäädäntö
– Sähkön vaarat, tapaturmat ja riskit
– Korjaamovaatimukset
– Henkilökunta
– Sähkö- ja hybridiajoneuvojen tekniset ratkaisut
– Jännitteettömäksi tekeminen ja sen tarkastus
– Koe
– Verkkomateriaali- sekä tehtäviä ennakkoon Prodiagsissa

Kesto 1 päivä. Koulutus järjestetään etäkoulutuksena. Tarvitset osallistuaksesi tietokoneen hyvällä verkkoyhteydellä, jossa on toimiva mikrofoni- ja kamerayhteys. Sinulle lähetetään osallistumislinkki ja ohjeistus sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa.

Koulutuksen hinta on 260,40 € (sis. alv). Koulutus laskutetaan sinulta jälkikäteen. Koulutus järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä saadaan täyteen.

Kysyttävää? Ota yhteyttä.

Marika Möttönen

040 121 6898