Koulutukset yrityksille

Yritysmaailman jatkuva muutos edellyttää, että henkilöstön osaamista kehitetään suunnitelmallisesti liiketoiminnan tavoitteet huomioiden. Koulutustemme avulla varmistat, että työntekijöiden osaaminen vastaa yrityksesi nykyisiä ja tulevia tarpeita.

Osaamisesta kilpailuetu

Ammattitaitoinen henkilöstö on myös yrityksesi kilpailuetu. Koulutustemme avulla voit vahvistaa yrityksesi toiminta- ja kilpailukykyä, lujittaa työntekijöiden suhdetta työhönsä ja tarjota henkilöstölle mahdollisuuksia kehittyä työssään. Tehdään yhdessä konkreettinen koulutussuunnitelma yrityksesi tarpeisiin ja nostetaan osaamisen ylläpitäminen kehittämisen keskiöön.

Tehokkaat lyhyt- ja täydennyskoulutukset

Meiltä saat työelämälähtöisiä ja ammattitaitoa ylläpitäviä lyhyt- ja täydennyskoulutuksia, jotka soveltuvat sekä henkilökohtaisen että yrityksen henkilöstön osaamisen kehittämistarpeisiin.

Räätälöidyt koulutukset henkilöstölle

Toteutamme myös koulutuksia mittatilaustyönä juuri yrityksenne tarpeiden mukaisesti. Koulutukset voidaan halutessanne toteuttaa yrityksenne omissa tiloissa tai Edukailla sekä tilanteen ja tarpeen mukaan tehokkaasti myös etäkoulutuksina.

Ota yhteyttä. Suunnitellaan juuri teidän henkilöstöllenne sopiva koulutus!

Ota yhteyttä

Anne Huotari Toimitusjohtaja 044 710 1393