Koulutuksen sisältö

Järjestämme Eurofinsin hyväksymän märkätilojen vedeneristäjä -koulutuksen 24.-25.10.2023 Kajaanissa osoitteessa Ketunpolku 7, rakennushalli. Koulutus kestää kaksi päivää, joiden päätteeksi suoritetaan kirjallinen koe, jonka hyväksytty suorittaminen on ehtona käytännön työnäytön antamiselle. Työnäyttöjen antamisen ajankohdat oikeissa työkohteissa sovitaan myöhemmin yrityskohtaisesti. Teoriakoulutuksen jälkeen on vuosi aikaa tehdä näyttötyö oikeassa työkohteessa. Märkätila-asentajan koulutuksen (teoriapäivät, kirjallinen koe ja näyttö työkohteessa) hyväksytty suorittaminen oikeuttaa hakemaan Eurofins:ltä valtakunnallista henkilösertifiointia.

Koulutuksen hinta on 600 € (+ alv 24 %) per henkilö. Hinta sisältää teoriapäivät, materiaalit ja työnäytön vastaanottamisen Kainuun alueella. Matkakulut näyttöpaikalle laskutetaan erikseen.

Koulutuspäivät kestävät kello 8-16 ja mukaan koulutukseen tarvitset työvaatteet. Koulutukseen osallistumiseen ei ole pohjakoulutusvaatimuksia, mutta sinulla on oltava vähintään 18 kk työkokemus rakennusalalta.

Pidätämme oikeuden perua koulutuksen, mikäli minimiryhmäkoko ei toteudu.

Kysyttävää? Ota yhteyttä.

Marika Möttönen

040 121 6898