Kainuussa useat työnantajat eri toimialoilla kokevat työvoimapulaa ja rekrytointiongelmia.  Samaan aikaan Kainuussa on työvoimareservinä alueelle eri syistä muuttaneita ulkomaalaistaustaisia henkilöitä – uusia kainuulaisia – joilla on tarve ja halu työllistyä. 

Edukai Oy:n Next Level -hankkeen tavoitteena on parantaa uusien kainuulaisten työllistymismahdollisuuksia Kainuussa sekä tukea kainuulaisia työnantajia ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden rekrytoinnissa.

Tarjoamme työnhakijoille ja työnantajille yksilöllistä ja rinnalla kulkevaa palvelua työnhaun ja rekrytoinnin eri vaiheissa. Järjestämme työnhaun ja suomen kielen valmennusta sekä kortti- ja lyhytkoulutuksia. Tarjoamme myös erilaisia käännös- ja tulkkauspalveluja sekä työpaikalle jalkautuvaa tukea työntekijän perehdytykseen ja ohjaukseen.

Take it to the next level

Palvelumme ovat maksuttomia henkilö- ja yritysasiakkaille. Hanke on Euroopan unionin osarahoittama ja sen toteutusaika on 2.10.2023-30.9.2026.  

Olitpa työnhakija tai työnantaja – ole yhteydessä, katsotaan miten voimme auttaa!  

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön sähköpostitse nextlevel@edukai.fi. 

Lue lisää toiminnastamme Next Level News

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:
https://www.facebook.com/kainuu2nextlevel/
https://www.instagram.com/kainuu2nextlevel

Next Level in employing new residents in Kainuu  

The aim of the Next level – project is to help foreign job seekers to find a job in Kainuu. The most important service provided for both job seekers and employers is individual, customized service. In addition new services and models are developed, piloted and implemented that help people with a foreign background to find employment in the region.  

The project is co-funded by European Union and the execution time 2.10.2023-30.9.2026.  
Please contact us if you need help with getting a job in Kainuu!  You can leave a contact request for us nextlevel@edukai.fi. 

Follow us on social media:
https://www.facebook.com/kainuu2nextlevel/
www.instagram.com/kainuu2nextlevel

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:

Anu Hankio Projektipäällikkö 040 185 5739
Anna Shevchenko Projektikoordinaattori 040 187 1938
Joona Heikkinen Projektikoordinaattori 040 630 9186